Sambata, 23 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Laptisorul de matca imbunatateste fertilitatea


Laptisorul de matca imbunatateste fertilitatea

Email Imprimare

Din pacate, infertilitatea este in continua crestere. 15% dintre cuplurile de astazi nu pot avea un copil din cauza infertilitatii unuia din cei doi parteneri. Iar procentul creste odata cu varsta, la peste 40 de ani depasind chiar 50%. De mare ajutor, pentru ambii parteneri, este laptisorul de matca. Acesta transforma o larva in regina stupului si ii permite acesteia sa depuna zilnic peste o mie de oua si sa traiasca de zeci de ori mai mult decat o simpla albina lucratoare.
Laptisorul de matca are rezultate remarcabile. Practic, s-a demonstrat astazi ca laptisorul de matca reprezinta unul dintre cele mai eficiente tratamente in combaterea infertilitatii, atat la barbati, cat si la femei.

La barbati, creste nivelul testosteronului in sange, iar la femei creste nivelul hormonului luteinizant, cel care stimuleaza ovulatia. Laptisorul de matca regleaza dezechilibrele hormonale din organism, regleaza ciclul menstrual al femeii si restabileste sanatatea peretelului si mucoasei uterine.
De asemenea, laptisorul de matca mareste libidoul sexual, protejeaza ovulele si creste numarul si motilitatea spermatozoizilor. Cate 1-2 grame de laptisor de matca zilnic, pe parcursul mai multor saptamani, stimuleaza atat ovulatia si fecundarea, cat si performantele sexuale ale femeii si barbatului, creste potenta conducand astfel la o viata sexuala de cuplu echilibrata si fericita.
Laptisorul de matca ajuta la depasirea problemelor de fertilitate prin stimularea functionarii corecte a organismului si a secretiei hormonilor esentiali proprii, implicati in procesele de fertilitate. El nu are efecte secundare si reprezinta unul dintre cele mai complete alimente cu efecte benefice pentru intregul organism. Un adevarat tonic general si elixir al tineretii, pe care il gasiti in portofoliul Apiland.
Pentru cele mai bune efecte, trebuie sa alegeti apicole de calitate!
Pentru orice informatii si detalii legate de produsele apicole, puteti suna la numarul de telefon 0371.78.00.78.
Va invitam sa ascultati interventia Ceciliei Caragea, consultant comunicare, in cadrul emisiunii Buna dimineata, gospodari (Antena Satelor). Rubrica este sustinuta de Apiland.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy