Joi, 8 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Cura cu pastura ApiLand


Cura cu pastura ApiLand

Email Imprimare

Despre detoxifiere se vorbeste mult si... pe buna dreptate! Pentru ca, in fiecare moment, acumulam noi si noi toxine, din aerul pe care il respiram, din apa pe care o bem, din alimentele si medicamentele pe care le folosim, fara a mai vorbi de alcool sau de tigari. Tocmai de aceea avem nevoie, periodic, de cure de detoxifiere cu produse naturale si ce altceva poate fi mai indicat decat o cura cu pastura? Un produs apicol de exceptie, cunoscut popular sub denumirea de PAINEA ALBINELOR.

Pastura ApiLand este un remediu ideal pentru a scapa de toxine si pentru a ne intari sanatatea, in general. Pastura este un polen fermentat in cadrul proceselor naturale din stup. Albinele care aduc polenul la stup, il aseaza in faguri si il preseaza pentru a scoate aerul, iar apoi astern deasupra o pelicula de propolis. Cum in stup este foarte cald, polenul fermenteaza si se transforma in pastura, o substanta aproape miraculoasa - bogata in vitamine, minerale, enzime, factori antibiotici. Este recomandata in curele de detoxifiere si mai ales pentru cei care au probleme cu stomacul sau ficatul sau se confrunta cu o digestie lenta.
Pastura are capacitatea de a regenera ficatul, de a stimula digestia, secretiile biliare si functia colonului... Reda vitalitatea si energia.
De o cura cu pastura cu totii avem nevoie – copii, parinti, bunici sau strabunici!
Cum bobitele de pastura au un gust natural dulce-acrisor, ApiLand a pregatit - pentru cei care prefera gustul dulce - si... pastura in miere, un produs absolut delicios. Pastura macinata si dizolvata in miere cruda va fi pe placul si celor mai mofturosi copii. Acum, la cumpararea unui borcan de pastura de 500 de grame veti primi gratuit si un bocan de pastura in miere de 200 de grame. Aceste pachet promotional este disponibil la 159 lei (transportul fiind inclus).
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy