Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Un birou face inconjurul lumii

Un birou face inconjurul lumii

Email Imprimare

Este vorba despre noul birou PS08 al renumitului brand german Muller, care, dupa lansarea oficiala de la Koln, a fost inclus, de German Design Council, in expozitia itineranta a institutiei. Sub sloganul Design Germany 2011 – Selected, expozitia prezinta publicului din lumea intreaga cele mai rafinate piese germane de mobilier ale anului. De la Milano, biroul minimalist Muller a traversat Atlanticul, pana la New York, pentru ca apoi sa-si continue calatoria spre Hong Kong, unde se desfasoara evenimentul Business of Design Week.

Biroul PS08 poarta semnatura Lippert Studios si ofera un spatiu generos pentru a putea asterne pe hartie cele mai originale idei. Pentru ca este conceput asemenea unei genti diplomat, compact si flexibil, biroul Muller va permite sa depozitati si sa transportati in el documentele si obiectele indispensabile.
In plus, biroul este dotat si cu sistem de iluminare de tip LED, pentru vizibilitate optima, iar picioarele acestuia sunt disponibile intr-o paleta larga de culori. La noi, biroul PS08 si alte piese de mobilier Muller pot fi achizitionate la comanda, prin Hansen. Compania noastra va sta la dispozitie pentru consiliere personalizata, astfel incat dumneavoastra sa faceti cea mai buna alegere in materie de mobilier!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy