Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen SitLand, ergonomie si design pentru o viata mai buna

SitLand, ergonomie si design pentru o viata mai buna

Email Imprimare

Infiintat in 1977, SitLand este un brand italian care mizeaza pe viziune, forma si calitate, trei concepte cheie care fac posibila relizarea unor scaune de birou originale, caracterizate de design avangardist si ergonomie de ultima generatie. Extrem de elegante, colectiile SitLand prezinta, in acelasi timp, un grad inalt de adaptabilitate si flexibilitate, transformand lungile ore petrecute pe scaunul de birou intr-o adevarata placere. De altfel, obiectivul brandului SitLand este sa ofere clientilor scaune de birou pentru o viata mai buna.

Astazi, la mai bine de trei decenii de la infiintarea brandului, portofoliul SitLand cuprinde cinci mari colectii, ce reunesc, fiecare, un numar important de modele de scaune de birou. Arte’s, Selection, Green’s, Restart si Dutyfree reprezinta tot atatea fatete ale identitatii brandului italian.
Viziunea SitLand se exprima cel mai bine prin colectia Arte’s, o linie sofisticata, de mare impact, care a adus brandului distinctii dintre cele mai prestigioase. Modelul Spirit a fost recompensat, in 2002, cu Signed Design Award, a aparut in paginile ADI Design Index pe anul 2003 si a intrat in competitia pentru mult ravnitul Compasso d’Oro (2004). La randul sau, modelul Path a obtinut recunoasterea internationala in 2003, cand s-a numarat printre cele mai bune produse care si-au disputat prestigioasa distinctie Red Dot la categoria Office Design.
Scaunele din colectia Green’s sunt 100% reciclabile. Datorita sistemului brevetat Flex, utilizatorul se bucura in orice moment de confort si libertate de miscare. Cu o gama larga de optiuni si accesorii, usor de (dez)asamblat, scaunele Green’s pot fi folosite atat in spatii inchise, cat si pentru exterior, pe terasa sau in gradina.
Scaunele de birou SitLand sunt disponibile in Romania prin compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy