Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Piana, de la Lamm, in colectia Muzeului de Arta Moderna din New York

Piana, de la Lamm, in colectia Muzeului de Arta Moderna din New York

Email Imprimare

Recent, modelul de scaun Piana, al brandului italian Lamm, a fost inclus de Mo.Ma - Museum of Modern Art of New York (Muzeul de Arta Moderna din New York) in colectia permanenta a sectiunii Arhitectura si Design. Colectia reuneste peste 28.000 de obiecte, creatii ale celor mai renumiti arhitecti si designeri, incepand de la jumatatea secolului al XIX-lea si pana in zilele noastre.

Scaunul pliant Piana poarta semnatura designer-ului britanic David Chipperfield, fiind produs de Lamm pentru faimoasa companie Alessi, specializata in articole pentru bucatarie si accesorii pentru casa. Modelul este realizat din polipropilena armata cu fibra de sticla si este 100% reciclabil. Simplitatea design-ului este completata de un grad inalt de flexibilitate. Datorita liniilor svelte, scaunul se potriveste atat in bucatarie, cat si in sufragerie, in camera copiilor, pe terasa sau in gradina.
Cu peste trei milioane de vizitatori in 2010, Muzeul de Arta Moderna din New York, inaugurat in 1929, este astazi a treia institutie de cultura din Statele Unite ca numar de vizitatori, dupa Metropolitan Museum of Art (New York) si National Gallery of Art (Washington). Muzeul adaposteste una dintre cele mai importante colectii de arta moderna si contemporana din lumea intreaga, rivalizand cu Centrul Georges Pompidou din Paris si cu Tate Modern din Londra.
Lamm este unul dintre exponentii marcanti ai industriei de mobilier Made in Italy. In ultimele doua decenii, Lamm s-a specializat in productia de mobilier de birou si de mobilier pentru sali de conferinta, de cinema si de teatru. Cu un design modern, bazat pe linii epurate, cu materiale si finisaje intr-o paleta larga de culori, scaunele Lamm se pot integra in cele mai diverse spatii.
In Romania, piesele de mobilier Lamm sunt importate de compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy