Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen ZERO by Karim Rashid, eterna fascinatie a simplitatii

ZERO by Karim Rashid, eterna fascinatie a simplitatii

Email Imprimare

In universul mobilierului de birou, cand spui Della Rovere, spui imbinare perfecta intre util si placut. Daca la rafinamentul si bunul gust, definitorii pentru mobilierul italian, adaugam originalitatea si spiritul avangardist proprii unui designer precum celebrul Karim Rashid, atunci, fara indoiala, ne aflam in fata unor creatii cu adevarat unice, asa cum este si colectia de mobilier de birou ZERO.

Design si eleganta sunt cuvintele-cheie pentru birourile din colectia ZERO, creata de Karim Rashid pentru brandul Della Rovere. Un concept modern atat in planul formei, cat si al materialelor folosite, dintre care se distinge fibra de sticla. Disponibil intr-o varietate de nuante cu denumiri poetice, de la nero tempesta – negrul furtunos si bianco nuvola – albul laptos al norilor la azzurro libero – albastrul libertatii sau fiore d’arancio – floare de portocal, ZERO este alegerea perfecta pentru cei care viseaza la un birou cat se poate de original, desprins parca din filmele science fiction, practic si, in acelasi timp, cu un puternic impact vizual tocmai prin simplitatea liniilor sale.
Creatiile futuriste semnate Karim Rashid au facut inconjurul lumii, abordarea revolutionara a conceptului de mobilier de birou propusa de prolificul designer fiind apreciata si recompensata cu cele mai prestigioase distinctii: Red Dot Award, Chicago Athenaeum Good Design Award, IDSA Industrial Design Excellence Award. Cu peste 3.000 de creatii in portofoliu, cu un palmares de invidiat – mai bine de 300 de premii, si cu o activitate in nu mai putin de 35 de tari, Karim Rashid este o legenda vie a design-ului. Creatiile sale sunt expuse in 20 de colectii permanente din galerii de arta din lumea intreaga.
In Romania, piesele de mobilier ale brandului Della Rovere sunt importate de compania noastra, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy