Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Myyour Italian Different Concept, in Romania prin Hansen Office Design

Myyour Italian Different Concept, in Romania prin Hansen Office Design

Email Imprimare

Portofoliul companiei Hansen Office Design, importator si distribuitor in Romania al unora dintre cele mai renumite branduri de mobilier ergonomic din Europa si nu numai, include de acum un nou partener, Myyour Italian Different Concept, brandul care si-a propus sa imprime un suflu inovator conceptului de mobilier Made in Italy.

Myyour Italian Different Concept este un adevarat laborator de creatie, unde cele mai originale idei de design prind viata sub forma unor solutii de amenajare a spatiului interior si exterior cu totul unice. Eleganta, culoare, functionalitate, versatilitate, tot atatea atribute care definesc colectiile Myyour, rod al studiilor si cercetarilor intreprinse de o echipa de top pentru fiecare linie de mobilier. Fiecare piesa este un produs de avangarda, imbinare de mestesug si inovatie, gandit pentru a fi elementul principal in spatiile cele mai diverse, de la birou la locuinta personala sau locuri publice. 
La baza filosofiei Myyour stau caracterul impunator al mobilierului si procesul de productie remarcabil, in care fiecare etapa este parcursa cu meticulozitate, pentru a atinge perfectiunea: de la dezvoltarea proiectului la alegerea materialelor, apoi de la executia proiectului la atentia si grija pentru cele mai mici detalii, acesta este drumul prin care calitatea Myyour prinde viata. Mobilierul Myyour este din ce in ce mai apreciat la nivel international, in randul unei clientele care a recunoscut, de la bun inceput, potentialul artistic al acestor creatii. Datorita unei retele puternice de distribuitori, ce acopera Europa, Africa de Sud, Statele Unite ale Americii si Emiratele Arabe Unite, colectiile de mobilier de interior si exterior ale brandului Myyour ajung in cele mai prestigioase magazine si expozitii de profil, fiind o sursa de inspiratie pentru arhitecti, designeri si oameni obisnuiti deopotriva.
In Romania, mobilierul Myyour Italian Different Concept este disponibil prin intermediul companiei noastre, Hansen Office Design, recunoscuta pentru colaborarea de succes cu branduri de mobilier prestigioase din lumea intreaga.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy