Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Led si Gap, pentru proiecte castigatoare

Led si Gap, pentru proiecte castigatoare

Email Imprimare

Colectia Led de la DVO (Della Valentina Office) este o linie de mobilier dedicata spatiilor de receptie, gandita pentru a privilegia dialogul si eficacitatea. Prin transparenta pieselor de mobilier dotate cu panouri retroiluminate, ce transforma spatiul in magie pura, si prin liniile elegante, bine definite, Led este un prim contact, placut si impresionant, al clientului cu institutia sau compania.
Asemenea pieselor de mobilier din colectia Led, care isi pun in mod semnificativ amprenta asupra succesului si evolutiei unei companii, sunt si cele din colectia Gap, expresie a combinatiei castigatoare dintre traditie si modernitate. Mobilierul Gap este conceput incat sa poata fi amplasat de-a lungul axelor principale ale oricarei incaperi. O economie de spatiu ce se traduce prin economii considerabile si in plan financiar.

Prezent la cele mai importante manifestari de profil, de la Milano, Madrid si Koln la Moscova si Dubai, brandul DVO este printre cei mai activi exponenti ai mobilierului italian la nivel international.
Piesele de mobilier ale brandului DVO sunt disponibile acum si in Romania, prin compania noastra, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy