Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Verifica daca stai corect pe scaun in doar 60 de secunde

Verifica daca stai corect pe scaun in doar 60 de secunde

Email Imprimare

Rezultatele studiilor realizate in Germania, in ultimii ani, sunt mai mult decat graitoare: 80% dintre germani sufera de dureri de spate, iar pentru o treime dintre cei cu varsta cuprinsa intre 35 si 50 de ani aceste dureri sunt deja cronice, durerile de spate fiind cauza cea mai frecventa a vizitelor la medic si a pensionarilor medicale. Sistemul ergonomic pus in practica de renumitul brand german de mobilier de birou Dauphin pleaca de la constatarea unui fapt dovedit stiintific: pozitia rigida pe scaun sau incercarea de relaxare prin miscari dezordonate inseamna boala sigura. Scaunele inteligente Dauphin permit corpului sa se relaxeze in orice moment. Sunt concepute astfel incat sa ofere corpului sprijinul corect in fiecare pozitie, pentru a evita orice suprasolicitare.

Insa, oricat de performant ar fi scaunul, rezultatele nu se vor vedea decat daca invatam sa stam corect pe el. Pentru toti aceia dintre noi care intampinam dificultati in acest proces de autoeducare, Dauphin pune la dispozitie, online si gratuit, un sistem de testare a scaunului ergonomic pe care stam. In numai 60 de secunde, raspunzand sincer la un set de intrebari simple privind pozitia pe scaun si modul in care folosim diversele reglaje ale scaunului ergonomic, ne putem verifica si autocorecta, rapid si eficient, chiar la locul de munca. 
Scaunele Dauphin sunt recunoscute si apreciate pentru tehnologia inovatoare si pentru designul lor avangardist. Succesul pe care il au produsele brandului german, devenit un sinonim al calitatii, este rezultatul firesc al unei abordari pluridisciplinare. Medicina, ergonomia, arhitectura, acustica, managementul, ecologia, tehnologia si designul isi dau mana pentru a alcatui asa-numitul HumanDesign®, filosofia Dauphin. Este expresia grijii fata de bunastarea fizica si psihica a individului, echipa Dauphin fiind pe deplin constienta ca a sta pe scaun, o chestiune aparent simpla si inofensiva, este, de fapt, o problema de sanatate si de confort. 
In Romania, scaunele Dauphin sunt importate de compania noastra, Hansen.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy