Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Ares Line, cultura excelentei

Ares Line, cultura excelentei

Email Imprimare

Dupa ce se recunoaste un scaun bun? Dupa modul in care raspunde cerintelor pentru care a fost realizat. Dar un scaun frumos? In functie de cum reuseste sa multumeasca ochiul utilizatorului, sa-l atraga, sa-l incante si, de ce nu, sa-l fascineze. Aceasta ar fi si misiunea pe care si-o asuma Ares Line, brandul italian care isi propune neincetat sa impace, in cazul scaunelor de birou, utilul si placutul, cele doua aspecte fundamentale a caror fuziune este cruciala pentru confortul si, deloc de neglijat, performanta utilizatorului in activitatea pe care o desfasoara la birou. Adevarat lider in universul mobilierului de birou si al mobilierului pentru colectivitati, Ares Line a adoptat ca principiu excelenta.

Cultura calitatii, la toate nivelurile, de la produs la comunicare, caracterizeaza Ares Line inca de la infiintare, in 1987. Acesta ar fi atuul care a plasat rapid Ares Line printre cei mai importanti producatori de mobilier de birou din Italia, si, totodata, forta care impinge brandul spre obiective mereu mai ambitioase. Din cautarea de materiale si piese componente originale, asociata maiestriei tehnicienilor, iau nastere piese de mobilier inovatoare in planul formei si al tehnologiei utilizate. Produsele Ares Line, fie ca vorbim de scaunele de birou sau de sistemele de mobilier pentru institutii de invatamant, sali de conferinta sau de spectacole sunt recunoscute in lumea intreaga pentru originalitatea designului si caracteristicile lor tehnice de inalta clasa, rezultat firesc al tehnologiei de ultima generatie, folosita in procesul de productie. Fiecare produs, expresie a filosofiei Italian Style imbratisate de Ares Line, este verificat in cele mai mici detalii. Este modul in care Ares Line se asigura ca utilizatorul pleaca acasa cu un scaun literalmente perfect. Si cum aceasta perfectiune nu ar fi posibila in lipsa oamenilor, compania si-a format o echipa inalt calificata, care vegheaza la respectarea criteriilor de calitate din prima pana in ultima faza a productiei, si s-a inconjurat de designeri de top, precum Giacobone + Roj - Progetto CMR, Giovanni Baccolini si Paolo Pininfarina, creatorul modelului revolutionar Xten®, un scaun cu design si caracteristici tehnice la superlativ.
O componenta cheie in dezvoltarea brandului o reprezinta ergonomia, disciplina ce imbina cunostintele din diverse stiinte umaniste cu inalta tehnologie, pentru confortul si sanatatea utilizatorului. La Ares Line, realizarea fiecarui scaun graviteaza in jurul omului, cu nevoile sale specifice, dictate de conformatia fizica proprie si de activitatea pe care o desfasoara. De altfel, scaunele Ares Line sunt primele din lume certificate de ErgoCert, autoritatea europeana in materie de ergonomie.
Perpetua cautare a calitatii, atat in plan functional, cat si estetic, este dublata, in cazul Ares Line, de atentia neintrerupta la nevoile specifice ale clientului, ceea ce s-ar putea traduce ca un veritabil cult pentru client. Brandul se pozitioneaza, astfel, nu numai ca producator de top, ci si ca partener de incredere, pe care clientul poate conta in toate etapele, de la schitele initiale pana la produsul final. Gandita in termeni matematici, relatia cu utilizatorul este fundamentata pe analiza nevoilor acestuia, pentru a putea intelege cerintele de ambele parti ale ecuatiei, atat de partea autorului proiectului, cat, mai ales, de partea clientului. Mobilierul Ares Line este disponibil in Romania prin compania noastra, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy