Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Quinti, o expresie a rafinamentului italian

Quinti, o expresie a rafinamentului italian

Email Imprimare

Mobilierul Quinti ia nastere in inima Toscanei si poarta amprenta istoriei, a artei si a ospitalitatii uneia dintre cele mai pitoresti regiuni ale Italiei. Quinti continua traditia lucrurilor bine facute si duce astazi mai departe valorile pe care s-a fundamentat cultura toscana inca din Renastere.
Povestea Quinti a inceput in 1975. In primii ani de activitate, Quinti a furnizat solutii de mobilier pentru companii de prestigiu, apoi, incepand din anii ’90, brandul s-a lansat in productia de scaune de birou. Astazi, colectiile Quinti includ nu numai mobilier de birou, ci si piese de mobilier pentru acasa, precum scaune si mese usor de depozitat, dar si accesorii, precum pernutele decorative in culori vii, totul fiind gandit pentru placerea si confortul utilizatorilor.

Pe deplin constient ca anumite lucruri se formeaza in timp, prin grija si atentia artizanilor la cele mai mici detalii, brandul Quinti se afla mereu in cautarea calitatii. Nu este o simpla tinta, ci insasi sursa de inspiratie pentru activitatea de zi cu zi desfasurata de companie. De la selectia materialelor la metodele de lucru, de la gestiune la livrarea produselor, fiecare etapa din activitatea brandului Quinti este dusa la bun sfarsit cu maximum de profesionalism, clientul beneficiind de experienta si traditia acumulate de-a lungul anilor.
Experienta Quinti in alegerea si prelucrarea pielii, combinata cu maiestria finisarii lemnului si cu tehnologia de ultima ora pentru functionalitate optima a dat nastere unei colectii emblematice pentru brandul italian ale carui piese poarta eticheta 100% calitate de origine italiana: exclusivista colectie Infinity, considerata un semn al supremei distinctii in universul mobilierului de birou. Dupa cum sugereaza si numele, rafinamentul nu cunoaste limite cand vine vorba de colectia Infinity, gandita sa raspunda celor mai exigente gusturi in materie de mobilier de birou. Colectia reuneste mese de conferinta clasice, cu forme simple si dimensiuni generoase, birouri cu linii epurate, rafturi si dulapioare ce constituie o solutie de depozitare simpla si, in acelasi timp, eleganta, pentru orice spatiu de birou. Pielea si lemnul sunt mestesugit lucrate, ceea ce face ca fiecare piesa de mobilier Infinity de la Quinti sa fie cu adevarat unica. In plus, structurile versatile fac ca piesele de mobilier din colectia Infinity sa se preteze chiar si pentru spatiile largi de receptie.
Mobilierul Quinti este disponibil in Romania prin compania noastra, Hansen.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy