Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Un birou pentru idei geniale

Un birou pentru idei geniale

Email Imprimare

In vara anului trecut, Muller ii cucerea pe iubitorii birourilor cu design minimalist prin modelul PS 08, un birou care a facut, la propriu, inconjurul lumii, de la Milano pana la New York si Hong Kong. Acum, Muller isi incanta clientii cu o noua versiune a celebrului birou, ce poarta numele de cod PS 10.

Fata de PS 08, noul model semnat Lippert Studios ofera un spatiu de lucru mai generos si impresioneaza prin finetea si precizia detaliilor. Chiar daca nu dispune de capacul caracteristic pentru PS 08, biroul este prevazut cu doua compartimente pentru depozitarea diverselor obiecte utile. Totodata, compartimentele sunt si o solutie discreta pentru mascarea cablurilor si a prizelor. Modelul PS 10 este disponibil intr-o paleta larga de culori. Optional, biroul poate fi prevazut si cu doua sertare. Dimensiunile compacte (83 centimetri inaltime, 100 centimetri lungime, 65,5 centimetri adancime) permit amplasarea biroului in aproape orice spatiu.
Elegante, functionale si rezistente, birourile Muller transmit un mesaj cat se poate de clar despre spatiul in care lucram: trebuie sa fie un loc in care sa-ti faca placere sa-ti desfasori activitatea si care sa te stimuleze. In conceperea mobilierului de birou, reputatul brand german ia in considerare toate criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca orice spatiu modern de lucru, precum flexibilitatea, versatilitatea si, nu in ultimul rand, atractivitatea din punct de vedere vizual.
In Romania, biroul PS 10 si alte piese de mobilier Muller sunt disponibile prin compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy