Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen About Office, mobilier cu personalitate

About Office, mobilier cu personalitate

Email Imprimare

Cand ne gandim la biroul in care ne-ar placea sa ne desfasuram activitatea, ne dorim ca el sa fie functional, confortabil, sa aiba un design placut. Insa, poate mai mult decat orice, visam la un birou personalizat. In viziunea brandului italian About Office, amenajarea oricarui spatiu de lucru are ca punct de pornire stilul si exigentele utilizatorului. About Office si-a propus sa creeze piese de mobilier de birou originale, personalizabile, confortabile si eficiente, intime si functionale, intr-un cuvant mobilierul pe care sa il simti cu adevarat al tau.

Cu un design simplu, modern si sobru, fabricate din materiale de o calitate excelenta, cele trei linii de mobilier About Office, Funny, Funny Plus si US, se integreaza perfect in orice cadru profesional, oferind posibilitati de personalizare practic nelimitate. Datorita paletei largi de culori si gamei variate de finisari in care sunt disponibile, piesele de mobilier About Office sporesc confortul, atat la nivel functional, cat si in plan emotional, transformand spatiul de birou intr-un loc placut, unic in felul sau, capabil sa reflecte personalitatea utilizatorului.
Asa cum sugereaza si numele pe care il poarta, Funny este linia de mobilier de birou conceputa pentru a face munca la birou mai placuta. Colorate, luminoase si vesele, piesele din colectia Funny ne readuc aminte ca performanta si eficienta depind si de modul in care este amenajat spatiul in care ne desfasuram zilnic activitatea. Jocul liniilor si formele rafinate sunt definitorii pentru linia Funny Plus, ale carei piese alcatuiesc un spatiu de lucru practic si dinamic. La randul sau, US este, prin excelenta, linia de mobilier conceputa pe masura personalitatii si activitatii utilizatorului, pentru ca acesta din urma sa se simta in largul lui, indiferent de provocarile de zi cu zi.
In Romania, mobilierul brandului About Office este disponibil prin compania noastra, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy