Miercuri, 25 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Arta vindecarii spatiului

Arta vindecarii spatiului

Email Imprimare

In calatoriile noastre in Asia ne-am simtit, de fiecare data, foarte bine. Pur si simplu, orasele pe care le vizitai, cladirile in care aveai intalniri de afaceri, hotelurile in care te cazai iti dadeau o stare de bine... Apoi am aflat ca, in Orient, inainte de a-ti pune problema ridicarii unei constructii, consulti specialistul in Feng Shui, specialistul in aceasta arta a vindecarii spatiului. Ca sa vezi daca locul este potrivit, ca sa vezi daca va fi aducator de prosperitate, de bunastare, de fericire. La ei, orientarea cladirii se face si in functie de aceste aspecte... Evident, in realizarea intregului proiect se tine apoi cont de regulile Feng Shui.
Daca ai biroul sau locuinta intr-o cladire pe care ai cumparat-o sau ai mostenit-o, pe care nu ai construit-o tu dupa cum ti-ai dorit si pentru ridicarea careia nu ai consultat un specialist Feng Shui, se pot aduce imbunatari din acest punct de vedere tinand cont de amenajarile interioare pe care urmeaza sa le faci.
Compania noastra, Hansen, lucreaza si cu specialisti Feng Shui pentru clientii nostri care doresc amenajari interioare care sa tina cont de aceasta filosofie orientala. Si noi, in amenajarea sediului firmei noastre, am tinut cont de cateva reguli Feng Shui.

Despre toate aceastea, ati putut sa o ascultati pe Diana Blinda, Managing Partener Hansen, discutand la Radio Bucuresti, intr-o emisiune calda, de seara, cu sfaturi despre cum sa ne facem viata mai frumoasa si cu cateva recomandari de care nu e prea greu sa tinem cont - sa avem ordine pe birou, sa ne infrumusetam spatiul cu plante sau cu mici obiecte colorate si frumoase care ne bine dispun... Pana la urma nu este prea greu sa ne simtim bine, iar casa sau biroul nostru merita intreaga noastra atentie si grija!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy