Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Bijuterii pentru gusturi unice


Bijuterii pentru gusturi unice

Email Imprimare

In general, atunci cand iti alegi o bijuterie din argint, ai vrea sa o poti purta la cat mai multe tinute. Sa mearga si la blugii de zi de zi, dar si la costum si cravata (pentru el) sau la o rochie eleganta (pentru ea), atunci cand e vorba de un eveniment important. Nu este foarte usor de gasit asa ceva, dar nici imposibil, caci oferta e bogata, venind in intampinarea tuturor gusturilor, oricat de pretentioase.
Cu totii cunoastem incantatoarea senzatie pe care o incercam atunci cand, in week-end, scapam de hainele tip business, de birou, si ne punem o pereche de jeansi confortabili! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam si la bijuteriile si accesoriile din argint favorite. Bijuteriile din argint, cu pietre semipretioase in nuante de albastru merg foarte bine cu jeansii si cam cu orice tinuta mai lejera. O pereche de cercei, un lantisor sau o bratara si... suntem gata sa cucerim orasul!

Bratarile pot fi simple, clasice sau avangardiste, inovatoare si superelegante. Indiferent de preferinte, exista una pentru fiecare. Se pot purta fie mai multe bratari subtiri deodata, fie una masiva, ca o catusa, cu personalitate.
Iar cine doreste sa aduca in actualitate vremurile de odinioara, cine vrea "sa aduca istoria la viata", cum se spune, poate opta pentru liniile de bijuterii din argint cu pietre semipretioase si sticla de Murano. Fiecare bucata de sticla de Murano este unica, astfel ca aceste bijuterii sunt cu totul speciale – complimentele nu vor intarzia sa apara! Piesele care arata cel mai bine sunt cele care au pietre semipretioase sau bucatalele de sticla montate simplu in argint de calitate standard. Acestea sunt bine protejate in montura, iar singurele interventii pentru a infrumuseta aceste piese se fac la nivelul detaliilor – de exemplu, suprafata argintului nelucioasa, gen "lovitura de ciocan".
Bijuterii din argint care se preteaza diferitelor toalete puteti gasi in magazinele noastre, You&Me, unde consilierii nostri va asteapta cu sfaturi pertinente care va vor ajuta sa cuceriti pe cine va doriti!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy