Sambata, 13 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me In zodia pandantivelor


In zodia pandantivelor

Email Imprimare

Este evident ca, printre bijuterii, inelele si pandantivele ocupa un loc privilegiat, iar una dintre explicatiile pentru acest fapt este ca sunt populare atat printre femei, cat si printre barbati. Iar zodiacul si cele douasprezece semne zodiacale i-au fascinat dintotdeauna pe oameni. Stramosii nostri incercau sa explice universul si omul prin raportarea la cele sapte planete si la cele douasprezece tipologii umane. Practic, omul universal, omul complet era impartit in douasprezece tipuri, fiecare avand anumite caracteristici. Acest om celest, complet a fost identificat mai tarziu cu Hristos, iar faptul ca zodiacul nu a fost cu totul exclus din Biserica spune multe despre faptul ca, probabil, se bazeaza pe un sambure de adevar.

De altfel, se pare ca cei doisprezece apostoli ai lui Iisus Hristos au fost alesi si dupa zodie, fiecare dintre ei fiind nascut in alta zodie si completandu-se reciproc si constituind, simbolic, omul complet. Evident, in zilele noastre, zodiacul si horoscopul nu mai au aceeasi forta ca in trecut – cu toate acestea, in ultimele decenii este luat din ce in ce mai mult in serios, ba chiar trezeste superstitii, caci oamenii vor fi interesati intotdeauna sa afle lucruri despre ei insisi, despre personalitatea lor, despre viata lor. Prin urmare, nu e deloc de mirare ca simbolurile zodiacale sunt purtate, in diferite forme, de catre oameni si astazi, iar pandantivele stau la loc de cinste.
Pe langa faptul ca semnele zodiacale sunt decorative in sine, caci este vorba de desene, mai mult sau mai putin abstracte, cu cele douasprezece figuri sau de pictograme-simbol, pandantivele cu semnele zodiacale reprezinta un cadou cu care nu poti da gres. Cu siguranta, daca persoana in cauza este apropiata, ii cunosti zodia si, indiferent daca mai are simbolul propriu gravat pe vreun alt accesoriu, se va bucura de un asemenea cadou.
Prin urmare, daca sunteti in cautare de cadouri simbolice, cautati pandantivele cu cele douasprezece zodii si in magazinele You&Me! Superba colectie Pendant de la Manuel.Zed cuprinde simbolurile zodiacale lucrate din otel inoxidabil si aur de 18 carate, in forma unor pandantive rotunde.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy