Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Diamantele si ascendentul zodiacal


Diamantele si ascendentul zodiacal

Email Imprimare

Dupa astrologia vedica si dupa gemologia Navagraha, pietrele pretioase care reprezinta puterile pozitive ale planetei Venus sunt diamantele si safirele albe. Venus (Shukra) reprezinta puterea iubirii, compasiunea si intelepciunea divina, fiind considerata un adevarat guru (invatator). Toate lucrurile frumoase si luxoase sunt guvernate de Venus, planeta care semnifica legatura de dragoste dintre doua suflete. Venus controleaza arta, carierele care cer mult talent creativ, precum actoria, muzica, divertismentul. Practic, toate lucrurile asociate cu Venus pot fi descrise printr-un singur cuvant: abundenta. O persoana guvernata de pozitiva Venus va fi ocrotita si va avea gust pentru lucrurile bune ale vietii. In vechile culturi, diamantele erau folosite ca talismane, considerandu-se ca ele reflecta victoria finala. Cel care poarta un diamant e protejat de rau, de vraji si farmece si de duhurile rele.

Insa nu trebuie sa purtati diamante sau safire albe impreuna cu coral rosu, piatra lunii sau rubine, decat daca acest lucru v-a fost recomandat de un expert astrolog. Nu purtati diamante cu pete rosii sau cu impuritati rosii – sunt periculoase, putand cauza mari probleme de sanatate si probleme personale, aducand chiar moartea. Inainte de a purta astfel de diamante, cunoscute sub numele de Raktamukhi, e mai bine ca ele sa fie examinate de un astrolog sau de un gemolog competent.
In functie de ascendentul fiecaruia, diamantele sunt mai mult sau mai putin benefice. Iata cateva recomandari astrologice in functie de zodia in care gaseste ascendentul si in functie de pozitia lui Venus in astrograma. Pentru neinitiati, pot parea lucruri ciudate, dar cei care isi fac astrograma personala si isi cunosc ascendentul si pozitia planetelor, deci si pozitia lui Venus, planeta extrem de importanta in astrologie, pot sa citeasca mai jos cateva recomandari ale astrologilor pentru purtarea diamantelor si a safirelor albe. Si daca se intampla ca dumneavoastra sa nu vi se potriveasca un diamant, ci o perla sau vreo alta piatra semipretioasa si doriti sa luati in considerare acest sfat, nu uitati ca la noi, la You&Me, gasiti bijuterii cu diverse pietre pretioase si semipretioase si oricand puteti alege bijuteria care vi se potriveste.
Ascendent Berbec (Mesha Rashi) • Diamantele si safirele albe nu sunt benefice, caci Venus este un dusman al lui Marte. Diamantele nu trebuie purtate de acesti nativi (cu Venus in casele 2, 7 sau 12), decat in perioadele in care Venus este activ, iar asta doar dupa o perioada de testare.
Ascendent Taur (Vrishabha Rashi) • Venus e o planeta importanta a acestui ascendent, devenind guvernatorul sau. Acest lucru inseamna ca, pentru cineva cu acest ascendent, este cea mai importanta si puternica planeta a horoscopului individual. Venus in casele 1 si 6 asigura sanatate, protectie si ocrotire. Cei care au planeta Venus in casele 1, 9, 10, 11 sau 5 pot purta diamante si safire albe oricand in decursul vietii.
Ascendent Gemeni (Mithuna Rashi) • Maharishi Parasher clasifica planeta Venus ca fiind cea mai puternica planeta Yogakaraka (o planeta capabila sa faca mult bine unei persoane). In acest ascendent, Venus devine guvernatorul casei 5, a cunoasterii inalte, a chilipirurilor si castigurilor inopinate, a gratiei divine, a talentului in diplomatie si negociere, si a casei 12, a placerilor, a cheltuielor  excesive, dar si a pierderilor. Persoanele cu Venus in casele 1, 5, 7, 9 si 10 ar trebui sa poarte diamante sau safire albe.
Ascendent Rac (Kark Rashi) • In acest ascendent guvernat de Luna, pietrele pretioase ale lui Venus ar trebui folosite doar in perioadele in care Venus este activa, pentru ca altfel ea poate genera blocaje. Cei care au Venus in casele 4, 9 sau 11 vor purta diamante doar in perioadele in care Venus e activa si doar dupa o perioada de testare.
Ascendent Leu (Simha Rashi) • In ascendentul guvernat de Regele Planetelor, Soarele, diamantul poate fi luat in considerare doar atunci cand Venus e activa, caci altfel devine un obstacol. Chiar si Soarele este slabit in semnul lui Venus, Balanta. In acest ascendent, Venus devine guvernatorul casei 3, a curajului, a initiativei si a fratilor, si al casei 10, a carierei si a profesiei. Cei care au Venus in casele 4, 10 si 11 pot purta diamante doar cand planeta e activa. E interzis sa poarte diamante impreuna cu rubine.
Ascendent Fecioara (Kanya Rashi) • Aici, Venus e guvernatorul casei a 2-a, a bunastarii, a oratoriei si a armoniei familiale, si casei a 9-a, a destinului si a norocului. Cei cu Venus in casele 2, 5, 7 si 9 pot purta diamante oricand in viata.
Ascendent Balanta (Tula Rashi) • Fiind guvernatorul acestui ascendent, Venus este benefica. Aici, Venus guverneaza casa 1 si casa 8, a pierderilor si a accidentelor. Va da o viata lunga si sanatoasa celui ce are ascendent in Balanta. Cei care il au pe Venus in casele 1, 4, 6, 8, 9, 10 sau 5 e indicat sa poarte diamante si safire albe.
Ascendent Scorpion (Vrischika Rashi) • Venus nu e benefica pentru acest ascendent, caci e in casa 7, a mortii si a relatiilor interumane, si in casa 12, a pierderilor, a cheltuielor si a obiceiurilor proaste. Prin urmare, diamantele pot fi purtate de catre cei care au Venus in casele 5, 7 si 12 doar atunci cand Venus e activ si dupa o perioada de incercare.
Ascendent Sagetator (Dhanu Rashi) • In ascendentul guvernat de Jupiter, Venus e stapana casei a 6-a, a bolilor, datoriilor si a dusmanilor, si a casei a 11-a, a castigurilor. Prin urmare, diamantele pot fi purtate de catre cei care au Venus in casele 2, 4 sau 11 doar cand ea este activa.
Ascendent Capricorn (Makar Rashi) • Aici, Venus este guvernatorul casei 5, a cunoasterii inalte, a chilipirurilor si castigurilor inopinate, a gratiei divine, a talentului in diplomatie si negociere, si a casei 10, a carierei si a profesiei. Pentru ca e stapana peste o casa in cuadratura, Venus devine foarte puternica in acest ascendent guvernat de planeta karmica Saturn. Nativii cu acest ascendent, mai ales cei cu Venus in casele 1, 3, 5, 8, 10 si 11, pot purta diamante si safire albe toata viata.
Ascendent Varsator (Kumbha Rashi) • Si acest ascendent e guvernat de Saturn, iar Venus devine, si aici, o planeta importanta, puternica si benefica, caci stapaneste casa 4, a placerilor, a mamei si a bunurilor, si casa 9, a destinului si a norocului. E bine sa poarte diamante mai ales cei cu Venus in casele 1, 2, 4, 9 sau 10.
Ascendent Pesti (Meena Rashi) • In  acest ascendent guvernat de Jupiter, Venus e o planeta care creeaza probleme, caci detine casa 3, a curajului, a initiativei si a fratilor, si casa 8, a pierderilor si a accidentelor. Cei care au Venus in casele 1, 3 si 11 pot purta diamante si safire albe doar in perioadele de activitate a planetei.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy