Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Diamantul, piatra planetei Venus


Diamantul, piatra planetei Venus

Email Imprimare

In astrologie, Venus este vazuta drept cea mai stralucitoare dintre planete – dupa Soare si Luna, desigur. In acelasi timp, Venus sau echivalentul ei asiatic, Shukra, este invatatoarea demonilor. Ei ii este, de asemenea, repartizat un post de “ministru” in cadrul sistemului solar format din noua planete. Se spune ca zeul Shiva i-a incredintat stiinta de a invia mortii (Mrityusanjivini Vidya) lui Shukra (Venus). Aceasta planeta mai este importanta si pentru ca e asociata cu cunoasterea mantrelor si a medicinei, cu tantra, cu farmecele si vrajile, cu hipnotismul si alchimia. Mai este numita si zeita artelor frumoase, a iubirii, a frumusetii si a atractivitatii. In plus, are capacitatea de a aduce dragostea materna in viata oamenilor. Iar piatra pretioasa a lui Venus este tocmai diamantul, regele pietrelor pretioase…

Celebru pentru stralucirea, pentru duritatea si pentru frumusetea sa, diamantul are calitati chimice de exceptie. Este carbon pur, transparent, alb sau frumos colorat, emana putere, iar stralucirea sa seamana cu aceea a stelelor de pe cer.
Cei care, in astrograma personala, au planeta Venus intr-o pozitie slaba a horoscopului si cei care sunt nascuti in Taur si in Balanta isi pot imbunatati destinul purtand diamante. Daca ai un accesoriu vestimentar cu diamante, complexul de inferioritate dispare subit, pe fata ta va aparea stralucirea, iar anumite calitati interioare iti vor fi activate. De asemenea, cei care poarta diamante vor atrage mai mult persoanele de sex opus.
Este benefica purtarea diamantelor pentru poeti, pictori, artisti, actori, dar si pentru cei care se ocupa cu crearea sau cu vanzarea de parfumuri, decoratiuni si ornamente. Diamantele ii avantajeaza, de asemenea, pe croitori, hotelieri, vanzatori de bijuterii si alte obiecte din aur, dar si pe medici.
Cei care poarta diamante vor fi scutiti de intamplari si lucruri sinistre, de magia neagra, de muscaturile de sarpe si de spiritele rele – vrajitoare, fantome etc. Se crede ca efectul otravii asupra lor este, de asemenea, mult diminuat.
Diamantul aduce sanatate si ne scuteste de o moarte prematura. Este benefic in cazul unor boli reumatice, dar si in boli de natura sexuala.
Se spune ca diamantele cu nuante de galben sunt benefice pentru regi, lideri politici, conducatori si administratori.
In acelasi timp, un diamant cu defecte sau cu pete poate cauza mari nenorociri purtatorului. Alte defecte ale unui diamant pot strica linistea mentala, aduc dezastre si boli.
Se spune ca e bine sa porti un inel cu diamantul pe degetul mijlociu al mainii drepte pentru a te bucura de efectele maxime pe care ti le poate aduce. Indiferent de aceste credinte, un inel cu diamant va va aduce, cu siguranta, eleganta, apreciere, frumusete si incredere. Nu e nevoie de bugete exorbitante pentru un mic diamant! Asa ca va invitam in magazinele noastre, You&Me, pentru a va alege un mic inel cu diamante care va va face viata mai frumoasa! E un cadou pe care, mai ales acum, in preajma sarbatorilor, il meritati din plin! (Foto: Wikipedia)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy