Miercuri, 17 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Kate si Printul William, uniti printr-un inel


Kate si Printul William, uniti printr-un inel

Email Imprimare

Kate Middleton nu si-a petrecut ziua de Sfantul Valentin alaturi de sotul ei, Printul William, dar asta n-a oprit-o sa celebreze aceasta sarbatoare. In timp ce William se afla la mii de kilometri distanta, in Insulele Falkland, Ducesa de Cambridge era la Liverpool, participand la actiuni caritabile. Frumoasa Kate a aratat la fel de bine ca de obicei. A fost intampinata de multimi de oameni, care i-au daruit felicitari, flori si ciocolata de Sfantul Valentin. A purtat un pardesiu Hobbs Celeste maro, un pulover negru pe gat de la Lara, cercei Kiki McDonough si, desigur, inelul sau de nunta cu safir si diamant, primit de la William. Se pare ca Ducesa nu se desparte niciodata de acest inel pretios, care e un simbol al trainiciei relatiei cu Willliam.

Un baiat de opt ani, Jaqson Johnston-Lynch, i-a inmanat lui Kate un buchet de trandafiri rosii si o briosa pe care scria cu glazura "Jaqson loves Kate". Mama lui Jaqson este sefa organizatiei de caritate Action on Addiction, care ii ajuta pe oameni sa scape de dependenta de alcool si de droguri. Baiatul a declarat presei: Am scris in felicitare "Happy Valentine's Day, I love you, from Jaqson" si o sa spun "Happy Valentine's Day, your Royal Highness!". Imi pare rau ca Printul William nu este aici – a declarat baiatul reprezentantilor presei. Kate a zambit si a acceptat cadoul, spunandu-i baiatului ca primise de dimineata un mesaj de dragoste si flori din partea lui William.
Dupa vizita la Action on Addiction, Kate s-a oprit la Spitalul de copii Aldere Hey, unde a vizitat cativa copii ce sufera de afectiuni ale inimii foarte rare. Aimee Haswell, o fetita de 6 ani care sufera de sindrom hipoplastic cardiac stanga, a fost incantata sa o intalneasca pe Ducesa. Inainte de vizita, mama fetitei a declarat presei: Aimee e incantata de eveniment si isi repeta cuvintele pe care le va spune. Abia asteapta sa mearga la scoala si sa povesteasca tuturor evenimentul.
In momentele-cheie in care atentia intregii lumi este indreptata asupra ta este firesc ca, prin bijuteriile pe care le porti, sa subliniezi relatia de armonie si iubire pe care o ai cu cineva. In momentul in care nu ai mai purta inelul de logodna sau o alta bijuterie pe care ceilalti stiu ca ai primit-o in dar de la cineva anume este clar pentru toti ca problemele au aparut in acea relatie… Nu ignorati asadar mesajul pe care il transmit bijuteriile! Puteti purta bijuterii la moda, fara probleme, dar ar trebui sa le armonizati si sa le asortati cu cele pe care le purtati atunci cand este obligatoriu sa o faceti pentru a nu transmite vreun mesaj pe care nu vi-l doriti. Tocmai de aceea aceste bijuterii cu mesaj sunt extrem de importante si trebuie alese cu mare grija. Pentru aceasta va invitam in magazinele noastre, You&Me. (Foto: www.facebook.com/pages/Kate-Middleton-Official-Page)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy